<< Terug naar nieuwsoverzicht

Doe mee met social media campagne Zorgvergelijker

Wil je snel en effectief de online Zorgvergelijker onder de aandacht van jouw inwoners en huurders brengen? Doe mee met de social media campagne van De VoorzieningenWijzer. Wij regelen alles voor je: van instellen tot ontwerpen.
Doe mee met social media campagne Zorgvergelijker

Via social media camapagne, breng je simpel en effectief je inwoners en huurders op de hoogte van de online Zorgvergelijker. Via de campagne worden veel inwoners bereikt. Daarnaast zorg je voor meer bekendheid van je gemeentepagina op DatGeldtvoorMij.nl, zodat inwoners hier een kijkje nemen en één van de tools invullen of een gesprek aanvragen. Aanmelden kan bij je projectmanager of door een mail te sturen naar info@devoorzieningenwijzer.nl.

Meld je aan!

Voorstel voor de zorgcampagne:

Doel: Vanaf 18 november maken zorgverzekeraars hun zorgpremies bekend. Inwoners kunnen vanaf dat moment weer een nieuwe zorgverzekering kiezen. Via Datgeldtvoormij kunnen zij een online check doen voor het kiezen van een passende zorgverzekering. Het doel van deze campagne is om de online Zorgvergelijker onder de aandacht te brengen bij je inwoners, zodat zij op tijd een passende zorgverzekering afsluiten. Dat bespaart vaak geld en levert rust op.

Doelgroep: Inwoners uit jouw gemeente. Daarin richten we ons op de doelgroep 18+. We richten ons niet op overige factoren, omdat we dan al snel mensen uitsluiten en Facebook de campagne dan niet meer laat zien vanwege discriminatie.

Looptijd: Maandag 20 november t/m zondag 18 december.

Kosten: De kosten voor de social media campagne bedragen €350. Hierin zit het campagnebudget en overige uren.

Advertenties: Beeld van vrouw op bank (voor Instagram/Facebook berichten & stories).


Beeld campagne - Instagram

Kopteksten: Check wat voor jou geldt

Beschrijving: Weet jij eigenlijk precies voor welke zorg je allemaal verzekerd bent? Het einde van het jaar komt weer in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Via de online Zorgvergelijker op datgeldtvoormij.nl/[gemeente] check je direct welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Link: https://zorgadvies.devoorzieningenwijzer.nl/?gemeente=[NAAM]