Dat Geldt voor Mij

De VoorzieningenWijzer heeft -met deelnemers- een campagne ontwikkeld die u in uw gemeente in kunt zetten als u met De VoorzieningenWijzer werkt. De communicatiemiddelen zijn eenvoudig op maat te maken door uw logo toe te voegen en de afbeeldingen te selecteren die het best passen bij uw doelgroep(en).

De slogan

Samen met de deelnemers hebben we gezocht naar een herkenbare slogan die door heel Nederland toegepast kan worden. Daarbij vinden de deelnemers het wel belangrijk dat de afzender een vertrouwde organisatie is zoals de gemeente, woningcorporatie of welzijnsorganisatie.

De slogan is 'Dat geldt voor mij'. De actieve deelnemers zijn terug te vinden in tekst en beeld in het campagnemateriaal.

Op verzoek verstrekken wij gratis dit campagnemateriaal, neem hiervoor contact op met uw projectmanager van De VoorzieningenWijzer.

Campagnemateriaal

Alle campagnemiddelen verwijzen naar www.datgeldtvoormij.nl. Op deze site kunnen inwoners van uw gemeente zelf een check doen of een adviesgesprek aanvragen. De VoorzieningenWijzer heeft een pagina voor iedere actieve gemeente waar u rechtstreeks naar kunt verwijzen via datgeldtvoormij.nl/naamvanuwgemeente. Het is ook mogelijk de teksten op uw pagina op maat te maken.

In de download vindt u middelen die zijn vormgegeven in de campagnestijl en worden persoonlijk gemaakt door uw logo te plaatsen. De middelen: flyers en posters met verschillend beeldmateriaal, online banner, nieuwsbericht, brief aan uw doelgroep, tekst voor op uw eigen organisatie-website. Ook vindt u een handreiking om de communicatie vorm te geven.

Lees meer

Download het campagnemateriaal